Hlášení místního rozhlasu

Hlášení místního rozhlasu - 7.6.2023

Zítra 8. 6. 2023 od 12 do 12,30 bude slečna Pastyříková prodávat před obecním úřadem jahody a meruňky.

SDH Olší srdečně zve na „Setkání rodáků a přátel Olší“, které se koná v sobotu 10. června od 13,00 v Domě hasičů a přilehlých prostorách. Čeká vás bohatý doprovodný program. Občerstvení zajištěno.

Oznamujeme všem, kdo vlastní zemědělské pozemky v katastrálním území Olší u Opařan, že v pátek 16. června od 18 hodin v Olší v Domě hasičů proběhne setkání vlastníků se zástupcem Státního pozemkového úřadu k tématu pozemkových úprav v daném katastru. Vlastníci budou informováni o principu a smyslu pozemkových úprav. Očekává se otevřená diskuze.

Srdečně zveme na letní burzu dámského, pánského a dětského oblečení a dětského zboží. Příjem zboží do prodeje proběhne v úterý 20. června od 15,30 do 16,30. Věci na prodej je třeba opatřit cenovkou a přiděleným číslem. Samotný prodej pak proběhne ve středu 21. června od 14,00 do 18,00. Vše se uskuteční u skautské klubovny v Opařanech. Více informací na webu obce a ve vývěskách.

Závěrem hlášení si dovolujeme upozornit, že se blíží splatnost místního poplatku za odpady. Splatnost je 30. června. Poplatek je splatný bez vyměření, složenky ve schránkách nečekejte. Výše poplatku zůstává stejná jako v loňském roce, tj. 660 Kč za osobu či rekreační objekt. Více informací najdete na webu obce.